Нападателят Марио Балотели, който в момента е свободен агент, за

...
Нападателят Марио Балотели, който в момента е свободен агент, за
Коментари Харесай

Балотели отново се забърка в скандал

Нападателят Марио Балотели, който сега е свободен сътрудник, за следващ път се замеси в скандал.

30-годишният футболист гостува в студиото на италианското издание на Вип Брадър, където взе участие неговият брат Енок. Балотели беше запитан за бразилския модел Даян Мело, която също е измежду участниците в риалитито. В предишното тя твърдеше, че е имала връзка с играча, само че той отхвърли това. “Даян те искаше в къщата…”, обърна се водещият към някогашния италиански национал, който му отговори с: “Да, само че по-късно щеше да извика: “спри, стой, боли ме””. Тези думи са отпратка към обвиняването в обезчестяване, което малолетно момиче насочи по време на неговия престой в.
Balotelli che fa la battutina squallida da convinto maschio alfa e le risatine in studio, col conduttore divertito. A Canale 5 si va avanti a proporre modelli meravigliosi, vedo.
— Selvaggia Lucarelli (@stanzaselvaggia) Изказването на нападателя провокира бурни реакции в обществените мрежи, като той беше избран за женомразец. Затова Балотели побърза да се извини за своя коментар чрез обява в Инстаграм. “Момичета, оправдавам се, в случай че някоя се е почувствала афектирана! Познавам Даян добре и двамата си приказваме по метод, който може да наподобява пошъл, само че доста ме е грижа за нея! Така че стига с тези неща за феминисти и женомразци. Извинявам се на всички, които са се почувствали афектирани, само че в случай че не познавате взаимоотношенията сред хората, когато давате своите оценки за тях, първо се информирайте! Имам две майки, три сестри и една щерка, тъй че дамите са моят живот. Стига сте спекулирали за неща, за които не знаете! Обичам ви всички, лека нощ”, написа той.
Mario Balotelli apologises for sick rape joke on Italian version of Celebrity Big Brother
— The Sun Football (@TheSunFootball) Балотели е бил осиновен още като бебе и по-късно се събра с биологичното си семейство. Затова той написа, че има две майки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР