Нападателят Иван Петков ще продължи кариерата си в Янтра Габрово.

...
Нападателят Иван Петков ще продължи кариерата си в Янтра Габрово.
Коментари Харесай

Цар Иван напусна Етър със сълзи на очи

Нападателят Иван Петков ще продължи кариерата си в Янтра Габрово. Цар Иван, както го назовават почитателите, ще облича напролет екипа на габровския отбор, с цел да помогне на тима в борбите от втория полусезон.

Иван Петков е роден във Велико Търново и е младеж на „ болярите “. Кариерата му е минала в тимовете на Загорец, Калиакра, Спартак Варна. От 2014 година е в състава на родния Етър. Има 15 сезона и над 280 изиграни мача в професионалния футбол в Първа и Втора лига.

Етър се съобрази с желанието на футболиста да играе постоянно. Сърдечно му пожелаваме да продължава да бележи голове, както го е правил през цялата си богата кариера!, написаха от клуба.

„ Разбрахме се с управлението да продължа кариерата си в Янтра. Мисля, че там ще имам огромен късмет да играя и ще разчитат на мен. Искам да поиграя още малко футбол, да си видя опциите във Втора лига в професионалния футбол. Моето сърце постоянно е било в Етър, седем години съм носил виолетовия екип. Най-незабравимите мемоари от кариерата ми са в Етър и когато и да е мога да се върна и знам, че ще бъда добре пристигнал – както в моето семейство. Надявам се тимът да се избави и да го чака положително бъдеще! Винаги ще проследявам мачовете му, кой знае, може след време да се върна отново.

 Иван Петков, Етър
източник: Официален уебсайт на Етър - etarvt.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР