Нападателят Хари Кейн даде тази седмица като краен срок за

...
Нападателят Хари Кейн даде тази седмица като краен срок за
Коментари Харесай

Кейн даде срок на Байерн и Тотнъм да се разберат за трансфера му

Нападателят Хари Кейн даде тази седмица като краен период за Байерн (Мюнхен) и на президента на сегашния си клуб Тотнъм Даниел Леви, с цел да решат бъдещето му, оповестява вестник " Дейли Телеграф ".

Според материала във вестника, Хари Кейн няма желание да напуща сегашния си клуб, в случай че шампионата към този момент е почнало, и желае да се реалокира в Байерн до края на тази седмица.
 Тотнъм отхвърли и последната оферта на Байерн за Хари Кейн
Тотнъм отхвърли и последната оферта на Байерн за Хари Кейн

Всичко приключи

Също по този начин изданието оповестява, че Байерн е приготвил и даже изпратил нова оферта също с упоритостта договорката по придобиването на Кейн да бъде завършена оптимално бързо и преди началото на сезона, което за тях е срещата за Суперкупата на Германия против Република България Лайпциг в събота.

Предполагаемата цена, която Тотнъм е заковал за футболиста, е близо 100 милиона паунда. Порталът The Athletic от своя страна оповестява, че британският клуб е отхвърлил предходното предложение от 86 милиона от британската валута. " Шпорите " също стартират шампионата в края на тази седмица, гостувайки на Брентфорд в неделя.

Първата оферта от Байерн беше 70 милиона евро плюс спомагателни клаузи и показана през юни, само че бързо върната от Тотнъм. Второто предложение беше изпратено през юли, усъвършенствано, само че още веднъж надалеч от упованията на англичаните.
 Хари Кейн с четири гола за Тотнъм, само че изигра ли последния си мач за
Хари Кейн с четири гола за Тотнъм, само че изигра ли последния си мач за " шпорите "?

Всички чакат неговото решение

Хари Кейн се оказа трансферна цел номер 1 за Байерн, които в края на предходната акция се разделиха с Роберт Левандовски, към този момент състезател на Барселона.

Ако договорката за Кейн не се реализира това лято, то евентуално футболистът ще остане до края на сегашния си контракт в Тотнъм - до лятото на 2024-а година и по-късно ще напусне като свободен сътрудник. Той към този момент отхвърли да усили съглашението си, а притежателят на клуба Джо Люис е инструктирал Даниел Леви да продава футболиста в този момент.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР