Нападателят Фахредин бен Юсеф ще бъде преквалифициран в резервен вратар

...
Нападателят Фахредин бен Юсеф ще бъде преквалифициран в резервен вратар
Коментари Харесай

Тунис преквалифицира нападател във вратар

Нападателят Фахредин бен Юсеф ще бъде преквалифициран в авариен вратар на националния тим на Тунис по футбол за последния мач на африканците в група " G " на Мондиал 2018 в Русия против Панама през днешния ден.

Двубоя довечера под рамката пък ще стартира третият пазач Аймен Матлути.

Причината е, че първите двама вратари от състава Муез Асен и Фарук бен Мустафа получиха травми и не могат да играят, а ФИФА отхвърли молбата на Тунис да картотекира нов пазач.

Африканците незабавно повикаха вратаря Моез бен Шерифия от първенеца „ Есперанс “, който дойде в Москва в сряда, с вярата да получат позволение да го включат в състава по медицински аргументи, само че в последна сметка ФИФА не разреши.

Асен получи контузия на рамото още в 16-ата минута на първия мач от шампионата против Англия след конфликт с англичанина Джеси Лингард.

Бен Мустафа го размени при последвалата трагична загуба с 1:2 от английския отбор, а по-късно пази и при провалянето с 2:5 от Белгия, само че във вторник повреди връзки на коляното си по време на тренировки и също към този момент не е разполагаем.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР