Нападателят е амбициран да играе още дълги години за .

...
Нападателят е амбициран да играе още дълги години за .
Коментари Харесай

Винисиус: Дано в края на кариерата ми да имам много за разказване

Нападателят е окуражен да играе още дълги години за. През миналия сезон той записа дубъл с клуба, като също така осъществя победния гол във финала на Шампионската лига. Очаква се всеки миг бразилецът да подпише нов контракт с “белите ”, поради което той не мисли за трансфер.

“Оставам в най-големия клуб в света. Моето странствуване като състезател на едвам в този момент стартира. Има толкоз доста триумфи за реализиране. Надявам се в края на кариерата ми да имам доста неща, за които да описвам ”, съобщи в изявление за Ge Globo в родната си.

“Съблекалнята е по-задружна от всеки път и при нас е най-хубавата атмосфера в света. Всеки желае да е тук. Най-опитните играчи ни дават убеденост и независимост да показваме себе си на терена. Сезонът мина добре и е обикновено да чакаме, че идващият ще е още по-добър ”, продължи нападателят.

21-годишният някогашен състезател на Фламенго призна, че преди време е допускал неточности: “Станах професионален футболист още на 16 години и тогава не бях в нужната форма. Тогава пропусках част от тренировките, само че в Реал това е невероятно. Тук натискът е голям, само че се оправям благодарение на Бензема, Марсело и Каземиро ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР