Нападателят Дауда Бамба напусна лагера на ЦСКА, като най-вероятно се

...
Нападателят Дауда Бамба напусна лагера на ЦСКА, като най-вероятно се
Коментари Харесай

Нападател напуска ЦСКА?

Нападателят Дауда Бамба напусна лагера на ЦСКА, като най-вероятно се е прибрал в Норвегия, където е минало детството му. 27-годишният футболист ще се подложи на интервенция поради травмата в коляното, която забави с цялостен месец прекосяването му на " Армията ", а неотдавна отново му основава съществени проблеми, написа " Тема Спорт ".

За последно котдивоарецът бе на терена при домакинската победа с 2:1 над Пирин при започване на месеца, само че по-късно не попадна в групата на Саша Илич в 4 поредни турнирни срещи.

Бамба дойде за автограф с ЦСКА още при започване на юли, само че тогава от клуба оповестиха, че не е минал сполучливо медицинските проучвания, като има предпоставки за контузия в коляното, която може да избегне при използване на превантивни лечения. Саша Илич настоя нападателят да остане да тренира с отбора, като се следи неговото положение, и в последна сметка на 3 август някогашният състезател на Алтай парафира с " алените ".

Досега през сезона Бамба записа 8 дуела във всички шампионати и означи едно попадение - при успеха с 1:0 над Спартак във Варна. Много е евентуално котдивоарецът към този момент да е изиграл последния си мач с алената фланелка, като договорът му, който е с дълготрайност до лятото, да бъде преустановен предварително. Така след преотстъпването на Калоян Кръстев в Берое и Радослав Живков в Септември (София) " алените " останаха с двама типични централни нападатели - Дюкенс Назон и Бисмарк Чарлс.

Очаква се през днешния ден или на следващия ден ЦСКА да излезе с публична информация за протичащото се с Дауда Бамба.
 ЦСКА разгласява седмичната си стратегия
ЦСКА разгласява седмичната си стратегия

На всичките си тимове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР