Нападателят Даниел Младенов е първото ново име от зимната селекция

...
Нападателят Даниел Младенов е първото ново име от зимната селекция
Коментари Харесай

"Етър" представи Даниел Младенов

Нападателят Даниел Младенов е първото ново име от зимната селекция на " Етър " Велико Търново. Бившият състезател на " Пирин " подписа контракт за година и половина с " виолетовите ", откакто преди няколко дни разтрогна контракта си с благоевградчани.

Младенов е роден е на 25 май 1987 година в Кюстендил. Играе като крило. Започва във " Велбъжд ", след това е играл в " Марек ", " Пирин ", две години е в " Левски " (от 2010 до 2012), където има 45 мача и 7 гола. Кариерата му продължава в " Черноморец ", " Монтана ", " Черно море ", гръцкия " Трикала ", втородивизионните " Оборище ", " Септември " Симитли.

" Обадиха ми се от " Етър ", разбрахме се незабавно. Надявам се всичко да е обикновено и да бъда от изгода на тима. За последно бях в " Пирин ", само че прекратих контракта си. Причината е треньорът Радуканов, известно е, че с него имахме спор и взехме решение, че двете страни би трябвало да се разделим. В " Левски " бях две години, беше прекрасен интервал, вкарах голове, бяха добър тим и най-хубавите ми мемоари от кариерата са точно оттова. Ще създадем здрава подготовка, само че и сега съм добре, тъй че няма проблеми с формата ми. Имам взор върху " Етър ", знам защо става въпрос. Има най-малко 4-5 футболисти, с които сме играли дружно. Очаквам да се преборим за оставане в групата и следващата година да вървим нагоре ", съобщи Даниел Младенов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР