Нападателите маръга приятеля ни както си седеше той на задната

...
Нападателите маръга приятеля ни както си седеше той на задната
Коментари Харесай

Жертва на мелето в РСМ: Изведнъж ни нападнаха с колове и железа без никаква провокация

Нападателите маръга приятеля ни както си седеше той на задната седалка на колата. Без причина, без провокация, без опция той да се отбрани. Това е нещо, което изрично да заявим - ние сме момчета с висше обучение, с специалност, никой от нас в никакъв случай никого не е предизвикал, в никакъв случай не сме взели участие в сходни прояви. Предисторията е, че пътувахме в две коли. аз бъх първа кола, а потърпевшите бяха в колата зад мен. На автомагистралата те стопираха в арайната лента. Аз стопирах до тях да ги запитвам какво става. Те ми споделиха, че се съмняват за посоката. Спира една полицейска кола и ги питаме накъде да караме и те ни споделиха да караме надясно. 

Това описа един от очевидците на нападението в Северна Македония нощес, където българско момче бе наръгано с нож. 

Оказа се, че минаваме през не където би трябвало, попаднахме на нерегламентиран път. Никой не ни върна, не ни насочи. Не знам през какво място минахме, през някакъв квартал. Аз бях отново първа кола и по едно време като поглеждам в огледалото, виждам по какъв начин атакуват колата откъм гърба. Нападнаха я с всевъзможни неща - колове, железни прътове, замеряха ни с варели. Мвого бързо станаха ужасно доста хора. Бяха млади момчета на нашите години. Скупчиха се върху колата. Ние слязохме от колата и започнаха да ни удрят. Мен ме удариха с прът. А самото момче, което наръгаха, беше откъм гърба на седалката със спуснат прозорец и през него го наръгаха, споделя младият българин. 

Момчето сега е устойчиво. Не ми се желае да споделям повече информация. Вън от заплаха е. Доколкото разбрах има една прободна рана в региона на корема, разяснява той.

Момчетата, които не желаят да застанат пред камера, само че са били с наръганото момче от самото начало, описаха, че когато стигнали болничното заведение, първо ги питали имат ли евро за обзор, а момчето беше в безсъзнание. Заради шума, който подвигнаха българските медии, ние получихме съответно отношение. Аз персонално бях закаран в болница, където ми споделиха, че би трябвало да ми се направи скенер и на касата ми желаеха 300 евро. Подигравателно една рецепционистка ми сподели, че щом съм българин - 300 евро. Отказах скенера, разяснява той.

Има още момчета, които са леко потърпевши. Едно е с болки, едно е с контузия на главата. Закараха ни в полицейско ръководство, където ни споделиха, че не желаят дипломатически скандал, описа младежът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР