НАП проверява бившия финансов министър Владислав Горанов заради изнесено в

...
НАП проверява бившия финансов министър Владислав Горанов заради изнесено в
Коментари Харесай

НАП проверява бившия финансов министър за несъответствие разходи - доходи

НАП ревизира някогашния финансов министър Владислав Горанов поради изнесено в медиите противоречие в приходите и направените от него разноски. Това удостовери служебният министър на финансите Асен Василев.

Най-вероятно инспекцията е поради купените от компанията на Горанов офиси в София на стойност 750 хиляди лева

Помолен за коментар дали е нужна такава инспекция и на вицепремиера Бойко Рашков Василев отговори, че към този момент не е известно да има противоречие сред приходите и имущественото му положение:

"Що се отнася до господин Горанов, в пресата излезе огромно противоречие сред приходите, които той е генерирал, надлежно и разходът, който е изработен, което несъмнено, значи, че Национална организация по приходите би трябвало да ревизира дали има сходство, или противоречие. За господин Рашков доколкото знам, се сподели, че има доста жилища, само че никой не е споделил, че има разлика сред приходите и разноските. Ако такава има, несъмнено, Национална агенция за приходите надлежно би трябвало да влезе и да ревизира ".

Министър Василев съобщи, че при него няма информация по какъв начин върви инспекцията на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов, защото тя се прави от прокуратурата.

Спецов е проверяван поради изнесена информация, че е продал компанията си по време на данъчна проверка на слабограмотен човек.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР