НАП е на финала на ревизията срещу издирвания във връзка

...
НАП е на финала на ревизията срещу издирвания във връзка
Коментари Харесай

НАП е на финала на ревизията на Пепи Еврото

НАП е на финала на проверката против търсения по отношение на делото " Осемте джуджета " някогашен следовател и юрист Петьо Петров, прочут с прякора Еврото. Това заяви Bird.bg във Facebook въз основа на документи по делото. 

От тях се вижда, че на 23 юни м.г. Петров е " поканен " да получи искане за показване на документи и писмени обяснения по проверката. На 11 юли той още веднъж е свикан от данъчните. И към този момент през октомври м.г. е финално свикан, с цел да си получи ревизионния отчет, който е предпоследната стъпка преди самия инспекционен акт. По закон, в случай че в двуседмичен период от известието лицето не се яви пред Национална агенция за приходите, документите му се считат за постоянно връчени. Затова и съгласно Bird.bg към този момент следва издаването на финалния инспекционен акт. Национална агенция за приходите отхвърля информация по въпроса какво е открил ревизионния отчет.

Ревизията против някогашната брачна половинка на Петров - Любена Павлова, обаче към този момент е завършила и тя е оспорила пред данъчните ревизионния си акт, с който са открити отговорности, написа Bird.bg. Следващата стъпка е обжалването му в съда, където към този момент информацията става обществена.

По различен знаков случай - " Барселонагейт ", да вземем за пример Георги Йовчев, бащата на манекенката Борислава Йовчева, заплати над 267 хиляди лева налози, открити при инспекция на Национална агенция за приходите и по този начин въпросът завърши, без да стига до съда. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР