Наоми Кембъл е Черната перла на модния свят, едно от

...
Наоми Кембъл е Черната перла на модния свят, едно от
Коментари Харесай

Наоми Кембъл, прекратяването на кариерата й като модел и какво я изкарва извън нерви

Наоми Кембъл е Черната перла на стилния свят, едно от най-емблематичните му имена. На 22 май тя ще навърши 50 години и преди юбилея тя споделя своите размисли за кариерата си, траяла три десетилетия, и за нейния логически край.

Красавицата не стопира да крачи решително по стилния подиум и ползата към нея е все по този начин огромен. Затова тя избира да не приказва за " пенсиониране ", а и по никакъв начин не харесва тази дума, дори съществено я вбесява. " Ако към този момент не желая да го върша, просто ще спра ", декларира Кембъл.

Тя успокоява всички свои почитатели, че този миг е надалеч, тъй като към момента се усеща доста дейна. А и няма по какъв начин да отречем, че на 49 наподобява толкоз добре, колкото и двойно по-младите си колежки.

На прага на 50-те Кембъл е безапелационна, че откакто пандемията премине, ще предприеме съществени промени. Те са свързани с " опростяване " на живота й, както самата тя се изрази.

И до момента в който моделът очевидно ще се откаже от някои свои занимания или ще откри по-лесен метод да извършва всичките си отговорности, навиците й във връзка с хигиената ще продължат да бъдат все по този начин педантични за мнозина, написа Daily Mail.

Кембъл призна неотдавна в свое изявление, че не излиза от вкъщи си, без да е споделила молитва и да си е взела душ. А ограниченията за сигурност и манията й от микроби и болест стана пословична, по тази причина няма потребност да загатваме, че постоянно поддържа най-високо равнище на отбрана от заразяване. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР