Нанси Пелоси, председател на Камарата на представителите на САЩ, вярва,

...
Нанси Пелоси, председател на Камарата на представителите на САЩ, вярва,
Коментари Харесай

Голям скандал в САЩ! Пелоси нарече Тръмп "слугинята на Путин" и обясни защо

Нанси Пелоси, ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати, има вяра, че Москва има компрометиращи доказателства за американския президент Доналд Тръмп.

"Не знам какво имат руснаците за президента Тръмп - персонално, политическо, финансово ", сподели тя и добави, че "няма друго пояснение за какво президентът на Съединени американски щати е слугиня (hand maiden) на Путин дотам ", оповестява АПИ с позоваване на CBS.


Нанси Пелоси

По нейно мнение Тръмп е „ отговорен за подбудителство на протест “ и „ би трябвало да заплати за това “. Пелоси съобщи, че желае да разиска въпроса с вицепрезидента Майкъл Пенс.

Когато обаче тя и водачът на демократите от Сената Чък Шумер се обадиха на Пенс, те бяха „ държани на линия 20 минути “, а вицепрезидентът „ по този начин и не отговори на телефона “. Пелоси сподели, че по това време тя се е намирала у дома и е съумяла да „ започва съдомиялната машина, да занесе облеклата на пране “.

Пелоси сподели още, че Тръмп "може да се помилва за федерални закононарушения, само че не може да се помилва за закононарушения по държавния закон ", тъй че "е разследван в щата Ню Йорк ".

Както БЛИЦ писа в понеделник Камарата на представителите на Съединени американски щати ще призове Пенс да се възползва от 25-ата корекция на Конституцията на Съединени американски щати и да в профил американския президент Доналд Тръмп от властта. Телевизията CNN твърди, че Пенс не изключва опцията да прибегне до 25-то изменение, само че Bloomberg отхвърли тази информация.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР