Намушкване с нож в Лутън: Момче, 16, умира, а двама се борят за живота след отделни „свързани“ инциденти

...
Една от жертвите, която все още не е идентифицирана, е
Коментари Харесай

Една от жертвите, която все още не е идентифицирана, е откарана по спешност в болница с множество прободни рани, където е обявена за мъртва малко след това.

Друг тийнейджър се лекува за потенциално животозастрашаващи наранявания, докато третата жертва също е получила сериозни, но не животозастрашаващи наранявания.

Детективите свързват нападението с намушкането с нож на други двама тийнейджъри около 16:00 часа същия ден на около две мили.

Полицията беше извикана, за да съобщи, че двама души са били нападнати на Sundon Park Road.

Един тийнейджър получи живот -опасни наранявания, а вторият е с тежки наранявания, но без опасност за живота. И двамата се лекуват в болница.

Футболен мач извън лигата между местни съперници е прекратен в Бедфордшър след предполагаем расистки коментар

Един мъж беше арестуван по подозрение в опит за убийство във връзка с това и остава в полицейския арест за разпит.

Прочетете още:
Тийнейджърите, убити в Лондон досега през 2023 г.

Детектив инспектор Лий Мартин от отдела за тежки престъпления в Бедфордшър, Кеймбриджшър и Хертфордшир каза: „Ужасяващото насилие в Лутън коства живота на едно тийнейджър вчера и остави други двама в животозастрашаващи състояния.

“ Инциденти като тези имат значително въздействие върху нашите жители. Нашите мисли са преди всичко с близките на момчето, което загуби живота си при толкова трагични и ужасни обстоятелства."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР