Намирате се в преходен период на значителна трансформация.Колелото на Съдбата

...
Намирате се в преходен период на значителна трансформация.Колелото на Съдбата
Коментари Харесай

Мартенски тароскоп за Стрелец

Намирате се в временен интервал на забележителна промяна.

Колелото на Съдбата ви носи смяна, късмет и божество. Навлизате в стадий на непредвидени промени в живота си. Това ще се случи без ваше познание и единодушие, само че в последна сметка ще бъде във ваша изгода.

Не позволявайте на контузии от предишното да изкривяват душeвността ви! Имате потребност от успокоение и грижа за себе си. Изпитвате усложнение да се свържете с страстите си или да ги изразите по най-хубавия метод. Някой към вас е прекомерно упорит и егоистичен, което ви се отразява зле. Не се оставяйте на отрицателно въздействие от токсични среди и не губете личната си еднаквост. Вместо това се поглезете, отдъхнете и потърсете поддръжка от околните си. 
Стрелци, ще излезете от този месец по-силни от преди
Ще ви се стовари задължение или сериозен ангажимент. Този месец може да се почувствате претрупани и изчерпани от вашата работа или персонален живот. Проявете малко самообладание и неизменност, облекчете товара си и ще се справите!

Постарайте се да не губите фокус и посока. Има късмет през март да усетите блокаж и да не сте сигурни по какъв начин да продължите напред. Каквото и да вършиме, няма да ви върви. Важно е да не спирате да вярвате в себе си и опциите си. Не се опасявайте да споделите с обичаните хора, че имате потребност от помощ и съвет.

Ще излезете от този месец по-силни мъдри от преди.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР