Намиращият се в тежко финансово положение испански гранд Барселона продължава

...
Намиращият се в тежко финансово положение испански гранд Барселона продължава
Коментари Харесай

Барселона предложи Гризман на Манчестър Сити

Намиращият се в тежко финансово състояние испански гранд Барселона продължава с опитите си да откри покупател за френската си звезда Антоан Гризман. Според авторитетното френско издание “Екип” каталунците са предложили 30-годишния нападател на Манчестър Сити и Тотнъм, откакто преди този момент пробваха да го разменят за Саул Нигес от Атлетико Мадрид и Пауло Дибала от Ювентус. След идването на “Камп Ноу” със свободни прехвърляния на нападателите Серхио Агуеро и Мемфис Депай, продажбата на Гризман наподобява се трансформира в приоритет за клуба.

Според “Екип” обаче Гризман е подготвен да си тръгне от Барселона единствено в случай че се върне в Атлетико Мадрид, където игра няколко сезона, преди да премине в Барселона през лятото на 2019 година. “Екип” се базира на непосредствен до Гризман източник, съгласно който френският нападател няма предпочитание да си тръгне просто по този начин от “Камп Ноу”, единствено тъй като каталунците се намират в комплицирана финансова обстановка.

Един от основните фактори, усложняващи евентуален трансфер на Гризман, е огромната заплата на французина, която е и основна причина Барселона да работи интензивно за продажбата на звездата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР