Намиращият се на 11-о място в Първа лига отбор на

...
Намиращият се на 11-о място в Първа лига отбор на
Коментари Харесай

Сътресения във Враца: Ботев остава без основен спонсор от 2022 година?

Намиращият се на 11-о място в Първа лига тим на приключи 2021 година с две победи - 1:0 против Берое и 4:2 против Локомотив Пловдив, само че има възможност новата 2022 година да не стартира по най-хубавия метод за тях, написа " Тема Спорт ".
Основният спонсор на " зелените " - АЕЦ Козлодуй , е напът да се отдръпна от клуба, разгласи президентът на клуба Христо Илиев:
" Финансово нещата към този момент са наред. Ще забележим дали ще продължи поддръжката от АЕЦ Козлодуй и през 2022 година. С другите спонсори нещата са окей. Въпросителната е АЕЦ Козлодуй. През януари ще забележим дали ще продължат да финансират тима, или не ", съобщи Илиев, само че добави:
" Имаме корав контракт с букмейкъра WINBET, който дори се увеличи. Увеличи се сумата, което няма по какъв начин да не ни радва. Община Враца всяка година оказва помощ на тима, за което ѝ благодарим. Въпросителната остава, както към този момент споделих, с най-големия ни спонсор – атомната централа ".
" Ако решат да продължат да ни оказват помощ, това ще е доста хубаво, в случай че обаче спрат, имаме и други други възможности, които могат да запълнят тази празнота в бюджета ни. Мислим по този въпрос. В момента възможностите са 50 на 50, само че имаме авариен вид, с който да реагираме ", побърза да успокои почитателите президентът на Ботев Враца.
* Наскоро се бяха появили клюки, че Левски демонстрира сериозен интерес към един от обещаващите гении на врачани - детайлности научете .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР