„Намираме се в период на дигитална трансформация. В този дигитален

...
„Намираме се в период на дигитална трансформация. В този дигитален
Коментари Харесай

Владимир Уручев: В този дигитален преходен период всичко ще зависи от младите хора

„ Намираме се в интервал на цифрова промяна. В този цифров временен интервал всичко ще зависи от младежите. Този преход ще го извършите вие.” С тези думи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев се обърна към младшите посланици на Екологичен потенциал от СУ „ Иван Вазов” в гр. Мездра. Срещата-дискусия с българския евродепутат е в следствие от дейната работа на управлението и колектива на образователното заведение.

В началото на срещата възпитаници показаха къса визитка на Владимир Уручев и презентация за участието на България в Европейски Съюз. Директорът на учебното заведение Мариела Горанова очерта европейските и националите планове, по които работят. Тя означи, че присъединяване им в програмата „ Училище дипломат на Европейския парламент” ще разреши на посланиците да покажат какво повече могат да създадат като европейски жители. В развилата се полемика съществени тематики бяха климатичните промени, мигрантският напор, взаимоотношенията с Китай, Съединени американски щати, спорът сред Русия и Украйна, развиването на селското стопанство, разпределението на броя на членовете на Екологичен потенциал след изборите през май 2019 година, както и персоналният претекст на Владимир Уручев да стане политик.

„ Обединена Европа е може би най-великата концепция на предишния век, която се е появила след Втората международна война. 60-70 % от цяла Европа е била разрушена. Всичко, което се е градило от няколко генерации - е заличено”, показа Владимир Уручев. Той бе безапелационен, че Европейски Съюз е най-успешният кротичък план в света.

Българският евродепутат Владимир Уручев пожела триумф на младшите и старшите посланици на Европейския парламент, в лицето на учителите Данаил Димитров и Йоана Константинова, от СУ „ Иван Вазов” – Мездра.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР