Намираме се в първите дни на юли и освен за

...
Намираме се в първите дни на юли и освен за
Коментари Харесай

Новите заглавия по HBO през юли

Намираме се в първите дни на юли и с изключение на за хубаво време сме настроени и за хубави филми и сериали, които да гледаме. Вече стана дума за новите заглавия, които ще ни предложи Netflix , а в този момент е ред на тези по HBO .

 Новите заглавия по Netflix през юли
Новите заглавия по Netflix през юли

Сериали, комедии и един апокалиптичен трилър

Този път описът е формиран от две заглавия, които обаче наподобяват много обещаващи.

" Отворени рани "

" Отворени рани " ще ни срещне с репортерката Камил Прийкър (Ейми Адамс), която е изпратена в родното си градче Уинд Гап, Мисури, с цел да отрази убийството на две девойки и да напише " страхотна " история.

Публикация, споделена от HBO (@hbo) на Юни 28, 2018 в 10:29 PDT

Това завръщане към корени обаче може да се окаже пагубно за нея, тъй като тя има много контузии от детските си години. В ролята на чудноватата ѝ майка пък ще забележим Патриша Кларксън (трите кино лентата за " Лабиринтът " ).

Сериалът ще се състои от осем епизода , които са въодушевени от едноименния разказ на Джилиан Флин . Друго забавно нещо, което няма да забравим да споменем е, че режисьор на " Отворени рани " е Жан-Марк Вале , който режисира и " Големите дребни неистини " .

 Ейми Адамс проверява ликвидиране в Sharp Objects
Ейми Адамс проверява ликвидиране в Sharp Objects

В новия сериал на НВО

Създател на сериала пък е Марти Носкон , която е виновна за сериали като " Бъфи - килърката на вампири " (1996-2003 г.) и " Момчетата от Медисън авеню " (2007-2015 г.).



Премиерата на " Отворени рани " е на 9 юли по HBO.

" Робин Уилямс: Влезте в мозъка ми "

Новината за гибелта на Робин Уилямс през 2014 година пристигна като гръм от ясно небе. Сега, четири години по-късно, ще забележим биографичен филм за артиста, който ще ни показа един негов съкровен и прочувствен портрет.

Една от емблематичните мисли на Робин Уилямс гласи, че ни е дадена единствено искрица полуда и в случай че я изгубим сме нищо без нея. Точно с тази фраза приключва и филмовия откъс на кино лентата. " Робин Уилямс: Влезте в мозъка ми " наблюдава живота на артиста и развиването на кариерата му.

Ще забележим и чуем доста персонални моменти, записани от самия него, а пред камерата застават и негови близки и сътрудници, с цел да споделят загатна за един артист, съдействал доста за комедията.



Премиерата на " Робин Уилямс: Влезте в мозъка ми " е на 17 юли по HBO.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР