Намерихме го! Прибра се!. С тези думи чичото на 23-годишния

...
Намерихме го! Прибра се!. С тези думи чичото на 23-годишния
Коментари Харесай

След 4 дни в неизвестност: Откриха изчезналия в Родопите Ивелин

" Намерихме го! Прибра се! ". С тези думи чичото на 23-годишния Ивелин Узунов от смолянското село Смилян заяви радостната вест, че след четиридневно търсене племенникът му си е вкъщи, съобщи СмолянБгвести.
Още по тематиката
Младият мъж изчезна на 26 септември, когато напуснал дома си към 9 часа. Последно бил видян половин час по-късно в центъра на Смилян. След това следите му се изгубиха.

Днес водач, пренасящ безалкохолни питиета, го видял на пътя сред Чокманово и Смилян. Водачът го познал и закарал в къщи. Чичото Бисер Узунов споделя, че единствено преди ден са проверявали този ройон над часовниковата кула в Смилян подробно, пътека по пътека, само че не са го разкрили. Днес самичък е излязъл на пътя.

В издирването на Ивелин се включиха 10 чиновници на РУ-Смолян, полицейско следово куче, чиновници на горското в Смилян, доброволци. Опасенията на полицията бяха, че при по-голяма група хора, която го търси, Ивелин може да навлезе по-навътре в гората, с цел да се скрие.

Младежът изчезва за повторно. Преди 3 години той беше търсен 10 дни. Той беше открит от пожарникаря от Смолян Васил Вълчев на километри от Смилян до махала Доганово. Дни наред Ивелин беше обикалял планината надалеч от хората. Намерен беше необут, с измръзвания и заплаха за живота.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР