Намериха на метри от дома му детето от Болярино, което

...
Намериха на метри от дома му детето от Болярино, което
Коментари Харесай

Радостна развръзка с изчезналото момиче от Болярово


Намериха на метри от вкъщи му детето от Болярино, което през днешния ден пловдивската полиция търсеше. Сирийчето е намерено живо, само че е било в потрес и с бинтове по тялото. Тепърва ще се обяснява какво тъкмо се е случило.Сигналът за изгубването му беше подаден малко преди 12 ч. през днешния ден. Обяснено било, че то е изчезнало в 7 ч. сутринта от вкъщи си в селото. Полицията провежда масирана акция по издирването му.

Родителите дали спорни данни за възрастта на детето. Първоначално споделили, че то е на 14 години, по-късно, че е на 12. Те са сирийци със статут на краткотрайно пребиваващи у нас, споделиха за NOVA от Министерство на вътрешните работи.Кметът на Болярино изясни, че фамилията е многодетно - има шест деца и от юни живее в обитаемото място.
-->
Детето и неговото семейство са със статут на краткотрайно пребиваващи у нас. Кметският наместник Стефка Милиева изясни, че фамилията живеят от юни месец в Болярино, регистрирани са и имат шест деца, едно от които е на годинка.Майката гледа децата, а бащата работи. Не приказват български.

При първичното допитване до нея, тя не е съумяла да даде свястно пояснение по кое време детето е изчезнало.

" Кротки хора са, не са създавали проблеми. Днес по обяд се обадиха, че едното дете е изчезнало ", описа още кметският наместник Стефка Милиева, представена от БНР.Работата по случая продължава.

По информация на epicenter.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР