Намаляващата Луна е благоприятна за всички въпроси, които се нуждаят

...
Намаляващата Луна е благоприятна за всички въпроси, които се нуждаят
Коментари Харесай

Вслушайте се във вътрешния си глас, гласът на своя ангел-хранител

Намаляващата Луна е удобна за всички въпроси, които се нуждаят от довеждане докрай. Ограничава растежа и оказва помощ да се отстрани всичко, което е нежелателно. Раните зарастват добре и бързо, белезите не остават или са по-малки. Тялото се регенерира по-бързо.

Луната е в символ Лъв до 15:03ч на 10 октомври

В дните на Лъва се преглеждат " въпросите на сърцето ". Фокусът ще бъде върху тези, които обичате. Луната в този знак способства приповдигнатото и положително въодушевление. Смелостта, насладата от риска, щедростта, силата, благородството, творчеството и острият разсъдък са присъщи за това време. Хората стават по-решителни и самоуверени. Не се скъпете на положителни думи – в отговор вие също може би ще получите. Мнозина имат нараснала потребност от другарски събирания, тъй че е време да организирате празник, пикник, събиране. Това време е уместно за забавление. Обръщайте изключително внимание на външният си тип, по какъв начин изглеждате. Със сигурност ще ви виждат. Ако желаете да извършите положително усещане, в този момент е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърба и косата. Може да се обади радикулита. Трябва да избягвате всичко, което натоварва сърдечния мускул, само че физическата работа не е проблем, когато сте в цялостно здраве. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте, изключително хората с такива проблеми.

Лунен календар: 25 лунен ден от 01:52ч на 9 октомври до 02:56ч на 10 октомври

Символи на деня са Костенурката, Ракът, два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Това е вълшебен ден, свръхестествени качества се разсънват, може да имаме оракулски видения. Вслушайте се във вътрешния си глас, гласът на своя ангел-хранител. Всяка информация носи мъдрост. 

Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. В този ден ще съумеят тези, които не бързат. Избягвайте всяка интензивност, припряност, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак денем би трябвало да бъде възприеман като напътствие за нещо. 

Душевният свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Не се предлага да разголвате душата си пред никого. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, да приемете себе си с всички плюсове и минуси. 

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да се чистят, да пробиват, да се оперират. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж. 

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР