Наложи се да направим промяна в листата във Велико Търново

...
Наложи се да направим промяна в листата във Велико Търново
Коментари Харесай

В последния момент: Христо Иванов повежда листата в Търново заради Пеевски |

" Наложи се да създадем смяна в листата във Велико Търново и аз ще бъда лидер, тъй като разбрахме, че Делян Пеевски ще е лидер тук. Това ще е символната борба на изборите " , заяви съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов. 

" Това е конституционната столица на България. Пеевски е въплъщение на модела, който подменя конституционализма с корупция и задкулисие ", разяснява той. 

Според него това, че Пеевски е номиниран от Движение за права и свободи, демонстрира желанието на придвижването да премине към нещо  " като терористична акция против българската народна власт ". 

" Движение за права и свободи е прието в ъгъла. Вадейки Пеевски на напред във времето, те му обезпечават от една страна опция да получи имунитет, а от друга - заплашват всички, против които той има компромати в прокуратурата, съдилищата, в бизнеса, че в случай че посмеят да се увлекат от концепцията за промени, той е тук и може да проговори ", заяви той. 

По думите му от " Демократична България " ще поканят Пеевски на спор. 

" Това, че някой е решил, тъй като не е станал претендент за народен представител, да каже, че демокрацията е в заплаха, не трябва да го трансформираме в вест. Същевременно проблем има и ще го решим ", сподели той по отношение на

Иванов изясни, че е склонен да има повече младежи в листите, само че това е " въпрос на кариерно развиване ". Листите са ни положителни, сподели още той. 

На въпрос към Калоян Янков за какво се е отказал от водаческото място в Търново, той отговори, че е чест водачът на групировката да е лидер. " Пеевски въплъщава задкулисието. Част съм от листата, без значение на кое място ", изясни той. По думите му първото място не е даденост и за него няма абонамент. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР