Наложените от Европейския съюз санкции срещу физически и юридически лица,

...
Наложените от Европейския съюз санкции срещу физически и юридически лица,
Коментари Харесай

Санкциите на ЕС срещу Мианмар и Китай са вредни и безполезни, смята Унгария

Наложените от Европейския съюз наказания против физически и юридически лица, свързани с преврата в Мианмар на 1 февруари , както и против четирима китайски жители, са " нездравословни " и " безполезни ".

Това счита външният министър на Унгария Петер Сиярто, представен от " Ройтерс ".
 Европейски Съюз постанова наказания на Мианмар идната седмица
Европейски Съюз постанова наказания на Мианмар идната седмица

Мерките ще бъдат ориентирани към компании, предоставящи финансова поддръжка на въоръжените сили на Мианмар

От 2018 година Общността е наложила оръжейно ембарго на Мианмар и наказания на висши офицери. Новите ограничения са най-големият отговор от осъществяването на преврата. Общо 11 души са глобени. Сред тях е и военният водач на Мианмар Мин Аун Хлайн. Рестрикциите включват възбрана за пътешестване и заледяване на активи.

Армията на Мианмар и задържа водача Аун Сан Су Чжи, с което приключи дълъг преход към народна власт и принуди десетки хиляди жители на страната да излязат по улиците да изразят недоволството си. Протестиращите упорстват за освобождението на Аун Сан Су Чжи и страната да бъде поета от цивилно държавно управление.

Отделно Европейски Съюз наложи наказания на четирима китайци и една компания за нарушение правата на уйгурите в Синдзян. Наложени са наказания за нарушение на човешките права също на КНДР, Либия, Русия, Южен Судан и Еритрея.
 За първи път от 30 година Европейски Съюз глоби Китай
За първи път от 30 година Европейски Съюз глоби Китай

Китай: Искаме разговор, не борба, Европейски Съюз да намерения два пъти, само че в случай че някои упорстват за борба, ние няма да отстъпим
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР