Наличието на Марс и Венера в Лъв предвещава, че този

...
Наличието на Марс и Венера в Лъв предвещава, че този
Коментари Харесай

Насладете се на един ЗАБАВЕН месец юни, Лъвове

Наличието на Марс и Венера в Лъв предвещава, че този месец ще бъде многолюден! Ще разкриете най-хубавото от себе си, а от време на време и най-лошото! Енергиите, които са в Близнаци, ви предизвикват да реализирате плановете си. С гениите и харизмата си печелите доверието на тези, които имат властта да ви оказват помощ. Именно като сте сигурни в себе си, вие вземате решения. Проблемите се въплъщават от Юпитер и Уран в Телец, които до 11-и се усилват от Меркурий. Тези сили ви пречат да вършиме това, което желаете, и това за жалост може да разкрие вашите дефекти. Можете да избегнете това. Как? Като се преценявате с мнението на сътрудниците си, вместо да поставяте каруцата пред коня.

Ежедневието и развиването ви са подчинени на хора, които ви се коства, че са се лимитирали. Лъвове, макар че това не ви устройва, ще би трябвало да се справяте с прагматични сътрудници. Така че вървете по техния път и пречките, които стоят на пътя ви, ще изчезнат. От финансова страна още веднъж има битка! Ако се нуждаете от огромна сума, не я насилвайте. Открийте верните причини и разчитайте на времето. Това ще бъде по-безопасно.

Съвет на месеца: Този месец сте сполучливи и това е в действителност добре. В случай на неспокойствие обаче запазете успокоение и имиджът ви ще резервира блясъка си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР