Нали никой не се смънява, че няма да има ротационно

...
Нали никой не се смънява, че няма да има ротационно
Коментари Харесай

Борисов: Аз няма да сваля правителството, но ротация няма да има

" Нали никой не се смънява, че няма да има ротационно държавно управление. Излиза, че ни плашат, че ще падне държавното управление. Аз няма да смъква държавното управление. Те с всички сили се стараят да завоюват локалните избори ", сподели Борисов в коридорите на Народното събрание и напомни цитата от оповестените записи на съвещанието на Политическа партия, че ще готвят локалните избори с тяхно Министерство на вътрешните работи.

" Споразумение няма, през вчерашния ден ясно споделих - най-правилно е да се подпише съглашение, което да ни придържа към него, те вършат всичко, за което Делян Добрев предупреждаваше, и на всичкото от горната страна желаят да командват парламентарната ни група ", добави водачът на ГЕРБ.

По думите му от ПП-ДБ не приказват за бюджет и другите значими неща, а се вълнуват единствено от назначения и преодоляване на регулаторни органи. Искат да ръководят страната еднолично - заключи Борисов, който разкри, че едвам през вчерашния ден се е срещнал с Лена Бориславова на банкет в посолство и е схванал това.

Борисов изрази " зов и угриженост към премиера Денков да си стъпи като министър председател, само че те приказват единствено за службите, а в това време регионалните шефове на Радев още са си по местата ".

Борисов сподели още, че ГЕРБ ще упорстват Димитър Радев да остане шеф на Българска народна банка, " като потвърден специалист, експерт и доста ясна кандидатура ", само че от ПП-ДБ имали други визии и оферти. 

" Назначават на всички места своите хора. Те нямат политическо семейство, те желаят всичко ", заключи Борисов. 

" По никакъв метод не тласкаме страната към война. Целият либерален свят оказва помощ на Украйна, кой с каквото може. От първия ден на войната България изнася голямо количество оръжие за Украйна ", разяснява Борисов във връзка на упрека на президента Румен Радев тази заран, че държавното управление тласка страната по-близо до войната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР