Наказаха с три години лишаване от свобода пласьор на на

...
Наказаха с три години лишаване от свобода пласьор на на
Коментари Харесай

Наркодилъри в Пиринско признаха вина за по-леки присъди

Наказаха с три години отнемане от независимост пласьор на на марихуана за над 100 000 лв.. Той призна виновност пред прокуратурата, а съдът в Благоевград постанови условна, с 5-годишен изпитателен период. Е. Г. е продавал дрогата в санданското село Катунци и в столицата.

На 28.04.2022 година на ул. „ Нишава “ в София обвиненият популяризирал марихуана на стойност 5846 лв..В хода на следствието е било открито, че Е. Г. държал огромно количество от същия опиат в сграда до населяваната от него жилищна постройка в с. Катунци. Там са били открити няколко обекта с друго наличие на деен наркотично настоящ съставен елемент тетрахидроканабинол с общо тегло 24 кг и 181 грама. Стойността на опиата възлиза на 96 724 лв..

Наркопласьор е с наложено наказване за шофиране след приложимост на кокаин, разпространяване и държане на опиати в Банско. Между отбраната на обвинения Б. Ш. и Окръжна прокуратура – Благоевград е било подписано съглашение, което съдът е одобрил. За осъществените от него закононарушения му е наложено общо наказване от 3 години „ отнемане от независимост “ с 5-годишени изпитателен период, санкция в размер на 10 000 лв. и отнемане от право да ръководи МПС за период от 1 година.

На 14.02.2023г. на обществено място пред заведения за хранене в Банско е продал мариуана и кокаин на двама млади мъже.Същата вечер обвиненият управлявал лек автомобил " Ауди " по улица „ Пирин “ в гр. Банско след приложимост на наркотично вещество. По надлежния ред с химикотоксилогична експертиза е било открито, че лидерът карал под въздействие на кокаин.

В хода на следствието са били открити високорискови наркотични субстанции, държани от него за разпространяване. От лек автомобил, паркиран на ул. „ Полежан “ в гр. Банско, са били конфискувани осем обекта с кокаин, чиято стойност се прави оценка на 525,60 лв.. В хотелски комплекс „ Свети Иван “ са били открити кокаин, коноп (марихуана), амфетамин и екстази. Общата им стойност възлиза на 41 183,07 лв..

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР