Наистина за нас Христос възкръсна. Много сме щастливи, че не

...
Наистина за нас Христос възкръсна. Много сме щастливи, че не
Коментари Харесай

Българка от Мюнстер: Нещо ми подсказа да не сядаме в ресторанта, повярвах в Господ

Наистина за нас Христос възкръсна. Много сме щастливи, че не сме пометени от буса. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Пенка Влъчкова, която, както се оказва, е имала желанието със фамилията си да седне тъкмо в това заведение, което бе пометено от психопата с бус, само че в последна сметка не го направила.

„ Времето беше прелестно. Минахме тъкмо около този ресторант. Последните фотоси, които направих, бяха към ресторанта. Баща ми се беше уморил от разходката и сподели „ дайте тука да седнем “. Но нещо от вътрешната страна ми подсказа да продължим напред. Повървяхме 200 метра и чухме зад нас блъсканица. Разхвърчаха се коли за спешна помощ, пожарни полиция. Имаше доста тежко въоръжени служители на реда. Над нас летяха два хеликоптера “, описа Влъчкова.

Хората се уплашиха. Собствениците на заведенията за хранене започнаха да приказват за случилото се. Всички в един миг станахме другари. Всички започнаха да приказват за Господ на поразника. Буквално преди няколко минути по-рано видяхме жертвите - радостни със фамилиите си, отишли на обяд да се насладят на хубавото време “, сподели още тя.

По думите ѝ, сега в града има мъртвило. „ Но нощес брат ми трябваш да пристигна към нас. Улиците са били затворени, разпитали са го, за какво желае да напусне централната част на града, тъй като аз пребивавам в покрайнините му “, сподели още Пенка.

Тя описа още, че до късно през нощта е имало хора, които не са били допускани до жилищата си в централната част на града. Били са разпитвани. Телата на жертвите са били преместени през нощта. В момента всичко се разчиства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР