Наистина са много малко актьорите, които биха отказали роля във

...
Наистина са много малко актьорите, които биха отказали роля във
Коментари Харесай

Трябва отдаденост , за да бъдеш злодей

Наистина са доста малко актьорите, които биха отказали роля във филм на Marvel. Не единствено, тъй като това би им донесло още повече популярност, само че и тъй като възнагражденията в супергероиските филми не са по никакъв начин неприятни.

Е, Леонардо ди Каприо сигурно би отказал с лека ръка, само че той е един от дребното.  Джонатан Мейджърс , който доби известност с ролята си в сериала на HBO " Страната на Лъвкрафт ", обаче попада измежду тези, които не биха отказали.

Още преди няколко години бе оповестено, че той ще влезе в ролята на Канг Завоевателя, като първият досег до героя му пристигна в сериала Loki. Но тогава единствено бе загатнато колко неприятности ще носи Канг. Очакваме да го забележим в цялостния му искра в идващите филми и най-много в Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

А с цел да се приготви да бъде изверг не е било доста елементарно. Мейджърс е трябвало да тренира крепко и пред Men`s Health разкрива, че е качил към 5 кг чиста мускулна маса за задачите на ролята.

Очакванията към Канг Завоевателя са в действителност огромни, тъй като той би трябвало да запълни празнината, оставена от Танос (Джош Бролин), който съгласно мнозина е най-успешното попадение на Marvel измежду злодеите в киновселената им.

Самият Джонанат Мейджърс е разчувствуван за новата си роля, като споделя, че капацитетът, който е видял в героя, го привлякъл. Стивън Бросар, който е измежду продуцентите на Loki и предстоящия Ant-Man and the Wasp: Quantumania, пък засипва артиста с похвали.

Според него, Мейджърс е бил доста предан на работния развой, като се е появявал на снимачната площадка, облечен в костюма си, часове преди този момент да е належащо. Джейми Сойър, който пък е виновен за физическата подготовка и форма на Джонатан Мейджърс, добавя, че с него са се ръководели от визията на героя за филмите.

Той твърди, че в идните филми ще забележим Канг като войник и по тази причина физически би трябвало да наподобява по този начин, като че ли в действителност е минал през всички физически компликации. И е трябвало да създадат по този начин, че да наподобява като внушителна фигура, написа Variety.
 48 Hours in Vegas, Джонатан Мейджърс, Денис Родман и новината, че артистът договаря за ролята във кино лентата
Кой ще изиграе Денис Родман

Раздвижване към 48 Hours in Vegas

Първият филмов откъс на Ant-Man and the Wasp: Quantumania бе показан на Comic-Con в Сан Диего през лятото, само че към момента от Marvel не са го пуснали в интернет пространството. Това обаче скоро ще се случи, тъй като премиерата наближава - 17 февруари 2023 година

Предстои да забележим Мейджърс и в още в два кино лентата, в който физиката му също ще е на напред във времето. Това са третият филм за " Крийд " и драмата Magazine Dreams. В първия играе боксьор, до момента в който във втория бодибилдър. И за двете функции също се е подготвял в продължението на месеци.

А въпросната отдаденост на снимачната площадка е в действителност впечатляваща. Джонанат Мейджърс е отказал да подвига изкуствени тежести по време на фотосите, а е желал да напълно същински, които тежат тъкмо толкоз, колкото написа на тях. Просто неговата философия е, че предходните три месеца тренировки ще са били напразни, в случай че по време на фотосите заблуждава всички, че е мощен.

За артиста това е като да си постави изкуствени сълзи, когато би трябвало да плаче, или пък изкуствена пот. И в случай че във кино лентата героят на Мейджърс би трябвало да подвига към 110 килограма от лежанка, то неговата цел е самият той да може да направи най-малко няколко повтаряне със 140 кг.

И в случай че за ролята си на Канг е качил към пет кг мускулна маса, то за тази в Creed 3 още към три. Горе-долу толкоз и за Magazine Dreams, като телесните си мазнини е намалил до едвам 5%. И всичко това в границите на година. 

И с изненада научаваме от изявлението му за Men`s Health, че въпреки да е изгряваща звезда в Холивуд, не се държи като такава. Мейджърс даже се старае да не бие на очи, когато разхожда кучетата си заран, и постоянно е отворен за диалог с чужд на улицата. А през последните шест години няма непрекъснат адрес, тъй като не се задържа на едно и също място за повече от няколко месеца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР