Наистина има възможност в любовта да се появят някои нерешими

...
Наистина има възможност в любовта да се появят някои нерешими
Коментари Харесай

Ако сте една от тези 4 зодии... може да ви чака РАЗДЯЛА...

Наистина има опция в любовта да се появят някои нерешими въпроси. Не бива да се тревожите, по-скоро би трябвало да приемете това умно и да разберете, че може би вашият човек не е бил вашата половинка. Ето какво може да се случи във връзката ви, в случай че сте една от тези 4 зодии... Телец
Не вярвайте на всички злословия, които ще чуете за половинката си, само че и не забравяйте, че някои от тях не е изключено да са истина. Може би би трябвало да попитате някои от най-близките си другари, тъй като те няма да ви излъжат, а ще имат нюх, в случай че нещо не е наред в държанието на вашата половинка. Не можем да кажем дали става дума за към този момент осъществена невярност или такава, които занапред се заражда. Но вашата половинка може да се влюби, без въобще да го желае. От нея зависи дали ще ви излъже или ще ви каже истината в очите... в случай че в действителност ви почита.

Лъв

Не се променяйте поради различен човек. Никога и за нищо на света. Вашата половинка може да стартира да ви прави все по-сериозни подмятания за това по какъв начин желае да измененията едно или друго нещо във вас. И не трябва да го допускате. Ако индивидът до вас не е благополучен с всичко, което притежавате като качества, осанка и темперамент, това просто не е вашият човек. Бъдете вие индивидът, който ще постави край, с цел да излезете с достолепие от обстановката. И си вземете поука... слушайте по-често интуицията си.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Везни

Достатъчно търпеливи сте и може би това е казусът във връзката ви. Съгласявате се с всичко, единствено и единствено да запазите любовта ви. Но това не е обич, в случай че все мислите кой ще е идващият ви ход. Причината за вашата разлъка може да е нещо, което вашият сътрудник ще изиска от вас, което е в прорез с всичките ви вярвания и чувства за живота. Не се съгласявайте, а поговорете съществено с индивида, който единствено си мислите, че познавате. И решнието най-после, дано бъде ваше.

Козирог

Трети човек ще се появи във вашия живот и ще ви обърка възприятията. Никога не сте и предполагали, че може да се влюбите в различен, до момента в който сте с индивида, на който в действителност държите. Но такива неща се случват в живота, не се чувствайте прекомерно отговорни. Просто не вършете нищо зад тила на половинката си, бъдете откровени и си тръгнете с достолепие.

източник: www.actualno.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР