Наистина има моменти, в които настоявам да събера масовата омраза.Може

...
Наистина има моменти, в които настоявам да събера масовата омраза.Може
Коментари Харесай

Бабикян за Каракачанов: Откъде тази алчност да се прави политика върху злоба?

Наистина има моменти, в които упорствам да събера всеобщата ненавист.Може би би трябвало да се съветвам с доктор.Сериозно!
Тези двамата идиоти от селото са пребили боеца, тъй като живеят в противозаконни къщи ли? Знае ли вицепремиерът с юнашкия взор и неговият министър председател, какъв брой % от постройките в българските села са противозаконни? Ако се поинтересуват, ще се смутят доста мощно.И това е от доста години насам! Какво сподели Каракачанов след изявлението на Мария Захарова или на съветския патриарх? Май не сподели, че руснаците са станали доста нагли... Кой изкупува краденото желязо от ромите? Българи или роми? Кой дава пратките дрога за дистрибуция - българи или роми? Кой банкрутира банките ни? Кой е безочлив? Етнос или незаконното деяние и безучастие на една страна?

Протестантите цивилизоваха повече роми в страната, а БПЦ се ангажира с Хари Потър и хвърляне на кръстове пред татуирани с кръстове, змейове и ликове на Ботев тела....Откъде тази лакомия да се прави политика върху завист? Разнасят ми се по студията всякакви карибски революционери и плеъри, с цел да изясняват, че те милеят за българщината, а другото било циганизация!!! Какъв е този термин? Срeдно аритметично сред мургав, граблив и плодороден ли? А жълти звезди по кое време ще раздавате, Красимире? Да се наредя и аз. Народ излязъл от Османската империя бе задоволително доблестен да одобри бягащите арменци, да избави евреите си, а в този момент властта гони децата на България! Началникът на Гражданите за европейско развиване да не мълчи, тъй като това, което се лее от кабинета му е ненавист и не е Европа.

Арман Бабикян, Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР