Наградите Грами може и да са доста критикувани, но е

...
Наградите Грами може и да са доста критикувани, но е
Коментари Харесай

Гневната реакция и реч на Джей Зи

Наградите Грами може и да са много подложени на критика, само че е реалност, че не всеки може да ги завоюва и най-малко все още си остават най-значимата премия в света на музиката.
 Грами 2024 - кои са спечелилите в най-важните категории
И най-вече Грами отиват при...

Отличените реализатори и групи, които завоюваха награди през 2024 година

Една от най-успешните изпълнителки в историята несъмнено е Бионсе. Тя е номинирана цели 88 пъти за Грами, като е печелила премията цели 32 пъти. Но странното е, че досега Бионсе в никакъв случай не е печелила в категорията за албум на годината.

Нещо, което явно се оказва проблем. Или най-малко за Джей Зи. Рапърът получи премията за световно влияние и употребява времето си на сцената, с цел да изрази несъгласието си с някои неща.
 Снимка 652226

Джей Зи съобщи, че музиката е субективно нещо и триумфите се базират на разнообразни отзиви. " Но, знаете ли, някои неща - не желая да резиля тази млада дама, само че тя има повече Грами от всички и в никакъв случай не е печелила албум на годината. "
 Killer Mike след Грами 2024 - за какво бе задържан рапърът, откакто завоюва три статуетки
Да спечелиш три награди Грами и да те арестуват по-късно

Killer Mike ще остане със смесени усеща

Рапърът по този начин и не спомен непосредствено името на Бионсе, само че стана ясно, че младата дама, за която приказва, е точно тя. Според People, досега Бионсе е номинирана в категорията за албум на годината четири пъти, като до момента не е я е печелила нито един път.
 Снимка 652228

" Знаете ли, някои от вас ще се приберат довечера и ще се почувстват като ограбени. Някои от вас може да бъдат ограбени. Някои от вас не принадлежат към някоя категория. Не, когато съм нервозен, споделям истината ", съобщи Джей Зи от сцената.

Въпреки това рапърът приключи речта си с изказванието, че човек би трябвало да продължава да се пробва да е твърдоглав, до момента в който не получи признанието, което мисли, че заслужава. "... до момента в който не те нарекат талант, до момента в който не те нарекат най-великия на всички времена. Разбирате ли ме? "
 Селин Дион на Грами 2024 - за първи път пред аудитория след диагнозата и рецензиите към Тейлър Суифт
Селин Дион след диагнозата - за първи път пред аудитория

И за какво хората нападат Тейлър Суифт

Тази година Бионсе не бе номинирана в нито една категория за премиите, само че предходната загуби точно в албум на годината, когато загуби от Хари Стайлс с неговия албум Harry`s House. 

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР