Наградата за Спортист на годината беше една мечта. Пожелах си

...
Наградата за Спортист на годината беше една мечта. Пожелах си
Коментари Харесай

Невяна Владинова и Владимир Далаклиев: Наградата беше сбъдната мечта

Наградата за " Спортист на годината " беше една фантазия. Пожелах си го предходната година. Стояхме в профил и гледахме с Катрин и на мен ми се сбъдна. Това сподели в " Денят стартира " гимнастичката Невяна Владинова, която зае трето място в класацията " Спортист на годината ". На Световното през 2017 Невяна завоюва бронзов орден на топка, като взе два бронзови медала и на Европейското състезание. Гост в студиото бе и Владимир Далаклиев, който остана на девето място, само че сподели, че за него също е сбъдната фантазия и за първи път този спорт има участник в влиятелната ранглиста " Спортист на годината ".

Владимир Далаклиев, бронзов медалист на международно състезание за мъже в олимпийска дисциплинираност по таекуондо WTF: Това е бойно изкуство, което ни учи на доста неща. Много се веселя, че отдадоха достойнството навръх майка ми да ми връчи премията. Спортът е въпрос на образование на самите родители и е доста значимо още от ранна детска възраст да насочат децата си към спорт. Последната година има значителен интерес. Таекундото набира известност в света, само че и в България изключително след най-успешната година в историята ни. Това става и с помощта на федерацията и нашите триумфи. За първи път имаме участник в Спортист на годината ".Невяна Владинова: Идеята беше страхотна да се обърне внимание и на фамилиите ни. На мен персонално ми се къса сърцето всякога, когато видя след съревнование по какъв начин родителите ми чакат до последно да ме видят даже за 2 минути. Това беше специфична вечер и за тях.
Владимир Далаклиев сподели, че през новата годината му следва европейски състезание и шампионати от Гран при серии, на които вземат участие единствено Топ 32 участници в олимпийската класация.

Владинова разяснява, че най-отговорното съревнование за нея следва на Световното състезание в София и ще създадат всичко допустимо да зарадват хората и да се чуе още веднъж българският химн, а основната им цел остава Токио.
 Григор Димитров е Спортист на годината за 2017-а (ВИДЕО) Григор Димитров е Спортист на годината за 2017-а (ВИДЕО)
Григор Димитров завоюва премията "Спортист на годината " за 2017-а. Най-добрият ни тенисист заслужи наградата с убийствена преднина и 1428 точки в анкетат...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР