Награда Варна, която Симеон Лютаков ще получи в навечерието на

...
Награда Варна, която Симеон Лютаков ще получи в навечерието на
Коментари Харесай

Симеон Лютаков: Награда Варна е първото ми актьорско отличие

Награда „ Варна ”, която Симеон Лютаков ще получи в навечерието на 24 май, ще е първото му отличие като артист. Това разкри Лютаков в изявление за Дарик Варна.

„ Имал съм награди за рисунка на асфалт като дребен, получавал съм доста фотографски награди, само че като артист в никакъв случай не съм бил награждаван, призна артистът с функции в театъра и киното.

Дотук „ Едноокият цар ” има над 30 представления. Симеон Лютаков показа, че играе в спектакъла на Варненския трагичен спектакъл с необикновено наслаждение. „ Въпреки, че слабея с по 2 кг на театър, тъй като ролята е тежка физически за изиграване ”, означи известният артист.

„ Много е освобождаващо да играеш труп. Кофти е до момента в който го репетираш. После, като свикнеш, че си поумрял, по-лесно се играе ”, сподели Лютаков за ролята си на мъртъв търговец на органи в „ Телефона на мъртвеца ”.

В края на юни на варненска сцена ще е премиерата на престъпната комедия „ Изборът на Марта ”, в която Симеон Лютаков играе основна роля и си партнира с Яна Маринова. Това лято му следва присъединяване и в игрален филм. Филмът е актуален, разказващ за доста сложните човешки взаимоотношения, доста сложното влюбване и забелязване на хората в нашето време.

Симеон Лютаков продължава да се занимава и с другата си пристрастеност - фотографията. Наесен във Варна ще бъде показан последният му фотографски план, който се приготвя към този момент 2 години. ”Другите градове ще чакат. Първо във Варна се демонстрира ”, посочи той.

„ Последните няколко месеца като се оглеждам по улиците някакси ужасно стартира да ми харесва този град. Дори като подстригаха дърветата, започнах да виждам фасадите на къщите и още повече стартира да ми харесва ”, показа Лютаков и призна, че животът в столицата не му е допаднал. " Не желая животът ми да премине в тапи по Орлов мост ". /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР