Наглостта на сина на Софи Маринова минава всякакви граници. Вместо

...
Наглостта на сина на Софи Маринова минава всякакви граници. Вместо
Коментари Харесай

Лоренцо към полицаи: Няма да се тествам за наркотици! Софи Маринова ги псува и кълне като каруцарка

Наглостта на сина на Софи Маринова минава всевъзможни граници. Вместо да се радва, че не е в пандиза, Лоренцо Игнатов продължава да нервира служителите на реда и да им се прави на значим.

Ромският юноша карал „ Мерцедес ” на връщане от присъединяване на майка му. Двамата разговаряли в колата, когато ги спрели от КАТ. Случката се разиграла в Студентски град в София.

Лоренцо отказал да бъде тестван за опиати, което усъмнило служителите на реда, че се е надрусал. Затова му взели шоф. брошура, а зад кормилото седнала майка му.

Минималното задържане на шфьорска брошура в КАТ е 3 месеца. Очевидно това е вбесило Софи Маринова, която почнала да псува и кълне чиновниците на закона. Тя била уверена, че циганските обети доста ловят хората и служителите на реда ще си изпатят за това, че са дръзнали да нервират сина й.

Освен всичко друго при първичния опит на катаджиите да спрат Лоренцо той се опитал да им избяга. Това също е съображение за сериозна санкция и наказване.

Това е следващата препирня на Лоренцо с полицията. Наскоро той бе махленски в нелегално транспортиране на бежанци. За това по принцип може да се влезе в пандиза, само че младежът избегна тази глоба, макар че в продължение на дни се укриваше.

Източник: България днес
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР