Наглостта на Фабриката за фалшиви новини придоби международни измерения, след

...
Наглостта на Фабриката за фалшиви новини придоби международни измерения, след
Коментари Харесай

Фалшивите новини въвличат и US сенатор, за да ударят Пеевски

Наглостта на Фабриката за подправени вести закупи интернационалните измерения, откакто лъсна нескрито, че един от рупорите й – финансираният от банкера дезертьор уебсайт „ Фрогнюз “, е въвлякъл в следващата си операция даже US сенатор.

Интернет страницата на сътрудник Академик на Държавна сигурност Огнян Стефанов, която от към този момент над година играе ролята на персонален пресцентър на подсъдимия за източването на милиарди от КТБ Цветан Василев, пусна партенката преди седмица, като разгласи, че не различен, а персонално американският сенатор Джон Корнин от Тексас се бил заел да форсира приключването на процедурата, стартирана от банкера дезертьор, по акта „ Магнитски “.

Пак съгласно публикацията на „ Фрогнюз “ с Корнин се били свързали от обвързаното с банкера дезертьор Неправителствени организации „ Ние, жителите “ на различен сътрудник на Държавна сигурност – Вера Ахундова. Пред така наречен Неправителствени организации, съществуващо само и единствено с цел да работи като тръбач на банкера дезертьор под прикритието на гражданска организация менте, Корнин бил заявил, че щял да спомага „ за излизане на истината за събарянето на КТБ и за откриване на отговорните лица “.

Повече по тематиката може да видите на уеб страницата на в. Монитор
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР