Нагло и цинично е изявлението на говорителя на Главна прокуратура

...
Нагло и цинично е изявлението на говорителя на Главна прокуратура
Коментари Харесай

Маргарита Радева: Нагло и цинично е изявлението на говорителя на Главна прокуратура - Топ новини

Нагло и цинично е изказването на представителя на Главна прокуратура – безочливо, тъй като точно Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи са бездействали повече от половин година във връзка данните за осъществявано редовно принуждение и побои от малолетно лице – състезател, макар, че има и публично подадена жалба; цинично, тъй като бездействието на държавните органи се „ оправдава “ с „ празнина в Наказателния закон “ и „ ниската правна просвета “ на младежите, а не с избирателоно деяние или цялостно безучастие на страната, когато тя е длъжна да се намеси при осъществени незаконни действия и от малолетни! За следващ път основният прокурор, персонално или посредством негови представители се пробва да прави политика от сходни неща и минава в нахлуване по отношение на другите управляващи, вместо да изясни къде е неговата контролна фунция по контрол за правда във връзка с подчинените му прокурори, а на тях във връзка с следствието?!

„ Едва след митинга стана ясно, че прокуратурата се е задействала и е открила и задържала насилника, който също е малолетен.

Случаят в Русе е следващ образец за възходящата експанзия в обществото– експанзия от деца против деца, пред която никой не трябва да остава безразличен. Това се споделя в изказване на Сийка Милева, представител на основния прокурор, публикувано от БГНЕС.

„ Подобни случаи основателно раздрусват обществото и будят неодобрение. Притесненията на родителите, че децата им и на следващия ден може да бъдат нападнати и бити на улицата, в парка, в учебно заведение, са знак, че страната би трябвало да поеме своята отговорност. Главният прокурор към този момент сподели, че прокуратурата ще направи вероятното и невъзможното, с цел да има правдивост. Няма да отстъпим от това заричане. Извършителят на нападенията в Русе към този момент е открит и арестуван и ще му бъдат повдигнати обвинявания за действията, които е направил “, декларира още Милева. “

Маргарита Радева, Facebook

Нагло и цинично е изказването на представителя на Главна прокуратура – безочливо, тъй като точно Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи са…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР