Нагла постъпка от шофьор на автомобил с благоевградска регистрация.Людмила Първанова,

...
Нагла постъпка от шофьор на автомобил с благоевградска регистрация.Людмила Първанова,
Коментари Харесай

Шофьор си паркира колата и лодката на тротоар СНИМКИ

Нагла постъпка от водач на автомобил с благоевградска регистрация.

Людмила Първанова, която е живуща в столичния квартал " Гео Милев ", алармира за безочливо паркиране от страна на водач на автомобил с благоевградска регистрация. Жената е споделила и фотоси в обществената мрежа Facebook, от които ставаме очевидци, че освен автомобил е паркиран върху тротоар, а и лодка. Може би лидерът на транспортното средство е ходил за риба.

" Ама ние за малко единствено спряхме, за какво ни снимате ", споделил водачът на автомобила щом видял, че Людмила снима.

" Какво като е тротоар, те от кое място да знаят, че на тротоар не се стопира, нали няма знак. Снимам си който и каквото желая ", написа Първанова и добавя: " Вдига звук и вони на изгорели газове, а аз таман взех решение да проветрявам ".

Междувременно в мненията под обявата пишат, че нарушителите заслужават непосредствено да бъде подаден сигнал до съответните институции, а не да се жалваме в обществените мрежи.

" Личи си кой желае да живее обикновено и на кого кочината си му харесва. Ама пък не се вижда всеки ден - лодка през прозореца. Те по този начин или другояче и чайките се преселиха, пък и бурни води текат по улицата... ", разяснява Камелия Велева.

Надяваме се автомобилът и лодката към този момент да са отстранени от тротоара, защото затрудняват нормалното прекосяване на пешеходците. Иначе законът гласи, че се позволява " прекъсване за престой и паркиране на моторни транспортни средства с оптимално позволена маса до 2,5 т върху тротоарите, паралелно на оста на пътя, в случай че откъм страната на постройките остава разстояние минимум 2 метра за прекосяване на пешеходци ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР