Нагъл крадец обира серийно възрастни жени посред бял ден в

...
Нагъл крадец обира серийно възрастни жени посред бял ден в
Коментари Харесай

Сериен крадец обира брутално жени посред бял ден в София

Нагъл апаш обира серийно възрастни дами измежду бял ден в центъра на София. Запис от видеокамера демонстрира по какъв начин преди седмица на столичната улица „ Струмица ” мъж атакува в тил 80-годишна жена, събаря я на земята и й лишава полезности. Инцидентът става в центъра на София, в региона на вътрешното министерство. Впоследствие се оказва, че крадецът постоянно обирал и други дами на улицата.

Инцидентът става на 8 август, малко преди 12.30 ч. на обяд. Запис от видеокамера демонстрира по какъв начин мъж се доближава зад стара жена, атакува я в тил, изблъсква я на земята и й лишава портмонето и верижка от врата. Случайни минувачи се притичват на помощ на дамата, само че крадецът съумява да избяга в незнайна посока.

След следствие и акция на Столична дирекция на вътрешните работи крадецът е хванат нощес. Той е от ромски генезис и се споделя Цветан Петров. Оказало се, че в същия и в предния ден други две възрастни дами още веднъж били обрани в региона от мъж с неговото изложение.

Петров е престъпно проявен с голям брой регистрации за краби и грабежи, като е осъждан и за други закононарушения срещу собствеността, заяви за Дарик представителят на Софийска районна прокуратура Виолета Желева. След задържането му е повдигнато обвиняване за обир с приложимост на мощ. Оказва се обаче, че обвиняването не е за грабежа, сниман с охранителна камера, а за еднакъв случай от седмица по-рано, на 1-и август. Жертва още веднъж е стара жена, която е също е нападната измежду бял ден и принудително са й отнети две верижки.

Разследването против Петров към момента е в ход и е доста евентуално да му бъдат повдигнати и други обвинявания. Към момента рецидивистът е арестуван за 72 часа. Според прокуратурата обаче той е със повишен публичен риск и ще бъде поискано непрекъснатото му задържане под стража.

В случай, че бъде приет за отговорен, законът планува Петров да получи сред 3 и 10 години отнемане от независимост.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР