Надяваме се американските власти да изпратят информацията по Магнитски“ до

...
Надяваме се американските власти да изпратят информацията по Магнитски“ до
Коментари Харесай

Десислава Трифонова: Владислав Горанов не заема никакви постове в ГЕРБ от 2 години

Надяваме се американските управляващи да изпратят информацията по „ Магнитски “ до българските управляващи, разясни тя

Владислав Горанов не заема към този момент никакви постове в партията, а преди две години беше освободен и като министър. Това сподели Десислава Трифонова от ГЕРБ в ефира на „ Офанзива с Любо Огнянов “ по.

По думите й вместо 2 години да виждаме следствия, сме били очевидци на противозаконни арести.

" Надяваме се американските управляващи да изпратят информацията по „ Магнитски “ до българските управляващи, с цел да бъде направено следствие в страната ни ", разясни Трифонова. И съобщи, че се надява, че Горанов ще успее да потвърди невинността си.

Тя разяснява думите на Александър Николов, който сподели, че по време на войната в Украйна българските консуматори са плащали най-ниска цена природен газ. Според нея това не е правилно. Тя уточни, че 95 % от купувания газ по време на държавното управление на „ Продължаваме промяната “ е съветски.

" Колегите от Политическа партия отново не са чели. Проблемът не е в компанията " Мед ". И не тя е нарушила закона, а български длъжностни лица ", разясни Трифонова. И изрази вяра, че Министерството на енергетиката " ще отбрани българския интерес от всички вреди, които е нанесла " Промяната " на България ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР