„Надявам се вече да имаме стабилност, да могат отрицателните явления

...
„Надявам се вече да имаме стабилност, да могат отрицателните явления
Коментари Харесай

Член на СИК в Пловдив: Достоен президент и парламентарно мнозинство ще променят България

„ Надявам се към този момент да имаме непоклатимост, да могат негативните феномени да престанат, или най-малко в известна степен да се лимитират. Размерите им в страната ни са неправилни. Надявам се, че с установяването на парламентарно болшинство и с заслужен президент България може да се промени за малко време “. Това съобщи пред кореспондент на TrafficNews член на СИК, минути откакто упражни правото си на избор.

Той добави, че към този миг изборната интензивност в Пловдив върви доста едва. В 27 секция, където той е зает да следи вота, са дали своят вот едвам 10-15 души.

Въпреки това обаче към урните в учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий “ в кв. „ Христо Смирненски “ към този час се стичат гласоподаватели.

„ Президентът ни би трябвало да бъде обединител, което е последна сметка е залегнало и в Конституцията “, мотивираха те желанието си да станат рано и да гласоподават на балотажа.

Припомняме, че в Пловдив и региона изборният ден стартира и протича в спокойна конюнктура. Към този миг няма регистрирани съществени нарушавания, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Всички 1025 секционни пространства са предадени на съответните изборни комисии, а за застраховане на публичния ред в днешния ден са ангажирани близо 930 служители на реда от пловдивската дирекция и 272 чиновници от други подразделения на Министерство на вътрешните работи като придадени сили.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР