Надявам се шефът на радиото и СЕМ да си свършат

...
Надявам се шефът на радиото и СЕМ да си свършат
Коментари Харесай

Детският хор на БНР протестира пред Министерския съвет

Надявам се шефът на радиото и Съвет за електронни медии да си свършат работата с радиохора, тъй като са под нашия прозорец. Това съобщи преди държавното съвещание Бойко Борисов, който попита министъра на културата Боил Банов дали към този момент се работи по казуса. „ Не може децата да ги оставим да седят пред Министерски съвет, да си поемат отговорността “, безапелационен е министър председателят.

 © Българска телеграфна агенция
„ Мисля, че ще бъдат решени нещата добре за всички “, безапелационен е министърът на културата. Преди срещата Банов посрещна публично хора дружно с ръководителя на Съвет за електронни медии София Владимирова.

Детският радиохор излезе тази заран на митинг пред Министерски съвет с искане да има последователност сред актуалната и новата диригентка. Майки над децата пък се оплакаха, че БНР непрестанно си мени решенията, а новата диригентка Теодора Тодорова по този начин и не е провела среща с тях.

Родителите са обезпокоени, че следва основна подготовка за хора в Кранево, а нямат изясненост за новия диригент, който ще дава отговор за бъдещето на децата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР