Надявам се много българи да дойдат да гледат на живо

...
Надявам се много българи да дойдат да гледат на живо
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Съперникът ми е бърз и удря силно, но ще бъда готов

Надявам се доста българи да дойдат да гледат онлайн багра в Съединени американски щати, тъй като ще е забавно бойно шоу

Най-успешният български боксьор при експертите Кубрат Пулев даде конференция преди идващия си дуел на галавечерта на новата организация “Трилър”, където на 14 май ще се изправи на кръга против Алексей Федосов.

“Винаги се приготвям доста съществено за всичките си дуели и по тази причина съм убеден, че ще победя. Няма значение дали е за мач в “Трилър” или за бокс. Знам, че има доста българи, които ще ме поддържат.

Съперникът ми е доста бързо и удря мощно, само че ще съм квалифициран за него. Надявам се доста българи да дойдат да гледат онлайн, тъй като ще е забавно бойно шоу. Ще бъде страхотно”, сподели Кубрат Пулев.

Промоутърът на братя Пулеви Ивайло Гоцев пък изрази оптимизъм, че скоро Кобрата ще се боксира за трети път за международната купа и този път ще я завоюва. Гоцев добави и похвали за противника на Кубрат - Андрей Федосов, като дефинира дуела с равни шансове за триумф и на двамата състезатели, само че това е пътят, по който Пулев желае да потвърждава качествата си пред почитателите.

Кобрата дебютира на церемония на "Трилър " на 28 ноември, когато нокаутира бързо в първия рунд Франк Мир.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР