Надявам се до месец, не по-късно в срок от месец

...
Надявам се до месец, не по-късно в срок от месец
Коментари Харесай

До месец трябва да бъде внесен обвинителен акт в съда срещу сириеца, премазал бургаските полицаи

Надявам се до месец, не по-късно в период от месец и половина, да бъде импортиран обвинителен акт в съда против сириеца Омар Абдан, упрекнат за гибелта на двамата бургаски служители на реда.

Това сподели пред публицисти окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. Той посочи, че следствието по делото за причиняването на гибелта на полицейските чиновници Атанас Градев и Йордан Илиев е завършило.

" Единствено, което следва да се извърши, е предявяване на материалите по делото ", уточни магистратът. По думите му това значи, даване на опция на оправомощените от закона лица да се срещнат с наличните по досъдебното произвеждане материали.

Днес Чинев взе участие във възпоменателната гала в памет на двамата полицейски чиновници. На мястото, където тъкмо преди година изгубиха живота си, бе открита паметна плоча.

Българска телеграфна агенция напомня, че на 25 август 2022 година в осъществяване на служебния си дълг двамата служители на реда починаха при случай с рейс, цялостен с мигранти. Около 5:00 часа сутринта, на бул. Трапезица рейсът блъсна и умъртви на място служителите на реда в опит да го спрат със длъжностен автомобил.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР