"Надявам се да сме здрави и да се подготвим добре

...
"Надявам се да сме здрави и да се подготвим добре
Коментари Харесай

Дяков: Всеки футболист чака мачове като тези с Интер

"Надявам се да сме здрави и да се подготвим добре и в действителност да дадем сериозен отпор на един толкоз мощен италиански тим ", разяснява капитанът на Лудогорец Светослав Дяков във връзка идните мачове с италианския гранд Интер от 1/16-финалите на Лига Европа.

Днес "орлите " показаха публично новия си треньор Павел Върба и дадоха старт на подготовката си за пролетния полусезон, като Дяков показа, че чака с неспокойствие да работи с именития чешки експерт. "Човек с доста добра визитка, със съществени триумфи, потвърдено име в специалността, тъй че нямаме самообладание да стартираме работа с него и се надявам бързо да имаме съгласие, с цел да може и триумфите да не закъснеят. Всеки треньор си има своето виждане за подготовка, за метод на осъществяване, за степен на натоварване. Най-важното е да бъдем здрави, защото в тази подготовка има доста значими физически елементи, които би трябвало да свършим. Аз се усещам добре, здрав, отпочинал и зареден, благополучен съм, че към момента съм здрав и мога да играя футбол ", сподели опитният полузащитник.

Дяков разяснява и идните конфликти с Интер в Лига Европа. "Всеки добър футболист чака тези мачове, колкото и да се приказва, че другите са значими. Наистина значими са, само че тези мачове ги чака всеки. Ще дадем най-хубавото от себе си. Надявам се да сме здрави и да се подготвим добре и в действителност да дадем сериозен отпор на един толкоз мощен италиански тим. Надявам се да покажем против Интер това лице, което всички чакат от нас, само че да не загърбваме нашето състезание, защото то също е значимо, всяка точка е скъпа, с цел да можем да дишаме по-спокойно и да имаме повече успокоение в играта ", приключи халфът на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР