Надявам се, че знаеш, че причината той да не е

...
Надявам се, че знаеш, че причината той да не е
Коментари Харесай

Прочети това, ако ти си тази, с която той не иска да бъде

Надявам се, че знаеш, че повода той да не е с теб, не е тъй като ти не заслужаваш или не ставаш за обичане.

Моля те, в никакъв случай не позволявай на някой мъж, или на доста от тях, да те оставя с чувството, че тъй като той не може да те обича по метода, по който ти искаш да бъдеш обичана ти в никакъв случай няма да намериш някой, който ще ти подари любовта, която заслужаваш.

Той в никакъв случай няма да ти признае, че ти го плашиш по един от най-прекрасните способи. Той се плаши, тъй като знае, че с теб ще е същински и съществено и може би това не е нещото, което желае в този миг.

Повярвай ми, не искаш да бъдеш с човек, който ще осъзнае, че те желае чак откакто те загуби или още по-жалко, с човек, на който ще му е все едно дали ще те види още веднъж или не.

Истината е че най-жестокото нещо, което той може да направи е да се изплаши от теб и твоята обич и да те остави да се чудиш дали в действителност заслужаваш да бъдеш обичана, единствено поради неговата лична неустановеност.

Понякога влюбването се случва прекомерно бързо и прекомерно мощно и в случай че той не отвърне със същата мощ на възприятията ти може да останеш с чувството, че ти си тази, която не заслужава да бъде обичана.

Само в случай че можеше да осъзнаеш, че индивида, в който си се влюбила не е точният човек за теб! Иска ми се да си мисля, че когато срещнеш верният човек няма да го има цялото това чудене и очакване, с цел да сте дружно.

Този, който ще е точният човек за теб, би трябвало да те добавя и да те приема такава каквато си без да има потребност да се променяш поради него.

И, апелирам те, би трябвало да знаеш, че няма значение какъв брой доста си влюбена в него или какъв брой доста искаш той да те желае, това не значи, че той е верният човек за теб.

Този, който ще бъде с теб, би трябвало да осъзнава какво можеш да му дадеш и да не желае в никакъв случай да го загуби. Той ще знае какъв брой е чисто сърцето ти и какъв брой обич си способна да даряваш и ще го прави оценка.

Може и да си мислиш, че той е мъжът на живота ти и че той има всичките черти на идеалния мъж за теб, че той е индивидът, до който ще си горда да бъдеш, че в никакъв случай няма да намериш някой като него, само че дали в действителност той е индивидът за който го мислиш откакто се отнася по този метод с теб?

Ти не се нуждаеш от мъж, който е колеблив и нерешителен в възприятията си към теб. Ти не се нуждаеш от някой, който ще ти праща смесени сигнали от самото начало или някой, който постоянно ще се крие зад извинения. Ти нямаш потребност от човек, който ти дава обещания, които в никакъв случай не съблюдава.

Напомни си, че това, че той не те желае значи, че индивидът, който е предопределен за теб е там някъде и те чака. Никога не спирай да вярваш в същинската обич и не се опасявай да продължаваш да я търсиш.

Диана Гинова

 

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР