Надявам се, че многобройните партии в коалицията ПП-ДБ няма да

...
Надявам се, че многобройните партии в коалицията ПП-ДБ няма да
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Трябва да започнем разговори с другите партии, ПП-ДБ шикалкавят

Надявам се, че многочислените партии в обединението ПП-ДБ няма да се точат безпределно в решенията дали да поддържат държавно управление на ГЕРБ. Категорично би трябвало да стартираме диалози с другите партии, съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова по Би Ти Ви.

Така тя даде да се разбере, че укрепва ултиматума, даден през вчерашния ден от Бойко Борисов на ПП-ДБ – споделят през днешния ден „ да “ или „ не “ за държавно управление и при „ не “ ГЕРБ стартират срещи с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ още през днешния ден. Все отново на директния въпрос дали през днешния ден ще се виждат с други партии и докога ще чакат ПП-ДБ Атанасова отвърна, че до връчването на мандата в понеделник има още време.

Според нея през последната седмица ПП-ДБ шикалкавят, те показват надменно отношение към претендента за министър председател Мария Габриел. Въпреки че през днешния ден Кирил Петков споделя, че тя му направила положително усещане и по тази причина не е затворил вратата за кабинет отпред с нея, държанието на ПП-ДБ демонстрира друго, разяснява Атанасова. А това, че Габриел му направила положително усещане – няма по какъв начин да бъде другояче при специалист от нейното равнище, съобщи тя.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР