надви у дома с 4:3 в голов трилър от 27-ия

...
надви у дома с 4:3 в голов трилър от 27-ия
Коментари Харесай

Селта прекърши Майорка в 97-мата минута след голов трилър на Балаидос

надделя вкъщи с 4:3 в голов трилър от 27-ия кръг на испанската. Драматичната победа на отбора от Виго донесе с гол от дузпа в седмата минута на добавеното време. Освен това галисийците завоюваха с човек по-малко на терена, защото в 86-ата минута втори жълт, надлежно червен картон получи. В заключителните минути пристрастеностите бяха бурни, като червен картон получи и от в 96-тата минута, макар че в този миг той не се намираше на терена.

Двубоят на " Балаидос " стартира с бърза замяна на голове, като даде задатък на домакините от в резултата в 13-тата минута, а в 17-тата Джиавани изравни. В 25-тата върна преднината от едно попадение на Селта, а гостите от Балеарските острови изравниха за 2:2 с помощта на автогола на в 49-ата минута. бе прецизен за 3:2 в 61-ата минута, само че три минути преди края направи резултата 3:3 от дузпа и по всичко изглеждаше, че срещата ще приключи без победител. В последните секунди обаче домакините получиха също право да изпълнят дузпа, която бе превърната в гол от Аспас и по този начин галисийците сграбчиха трите точки.

заема десето място в класирането на с 35 точки, до момента в който ще се бори с нокти и зъби до края на сезона за оставането си в елита. е на 16-а позиция с 26 точки, само че единствено на 2 точки над рисковата зона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР