Над 80 млади предприемачи, дизайнери и компютърни експерти ще обменят

...
Над 80 млади предприемачи, дизайнери и компютърни експерти ще обменят
Коментари Харесай

Глобалната инициатива Startup Weekend отново в Благоевград

Над 80 млади бизнесмени, дизайнери и компютърни специалисти ще обменят и разработят хрумвания в 54-часов бизнес маратон - световната самодейност Startup Weekend тази година за четвърти следващ път ще се организира в Американския университет в Благоевград на 10-12 ноември.

Млади запалянковци от разнообразни краища на страната ще обединят старания за най-успешно осъществяване на новаторска бизнес концепция. Участниците ще бъдат разграничени в тимове, всеки състоящ се от генератор на концепцията, компютърен експерт и графичен дизайнер. В рамките на три дни те ще създават своята концепция благодарение на специалисти в разнообразни области. В края на програмата всички хрумвания ще бъдат показани пред жури от вложители и бизнесмени, като тази с максимален капацитет ще бъде отличена с премия!

През последните години са осъществени повече от 8000 бизнес хрумвания, показани по време на 2900 сполучливи събития допълнително от 150 страни от целия свят.

Startup Weekend е едно от двете огромни събития, годишно проведени от екипът на StartUP@Blagoevgrad. Второто, а точно годишната конференция за стимулиране на предприемаческия дух, ще се организира през месец март идната година, като се чака събитието да събере повече от 200 млади запалянковци.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР