Над 8 месеца минаха, откакто Тото от СкандаУ стана баща

...
Над 8 месеца минаха, откакто Тото от СкандаУ стана баща
Коментари Харесай

Половинката на Тото проговори за майчинството и съжали всички, които не искат деца

Над 8 месеца минаха, откогато Тото от СкандаУ стана татко на дребния Доминик. Новината пристигна изненадващо, защото бременността на приятелката му, Кристин, не беше стартирана. 

Виж още: Децата на Емилия - най-голямата ѝ горделивост! Малката Мира е одрала кожата на майка си

За първи път виждаме фотография на дребния Доминик в профила на майка му, като мотивът за нея е една нейна изповед. " Преди да стана майка - Мислих си, че нямам време за нищо. След като станах майка - Мисля си, какъв брой съм признателна на детето за свободното време, в което ме оставя да изгледам една реклама ", стартира обявата си Кристин.

Виж още: Ето го и Матео! Лора Караджова сподели бебчето и направи самоуверено заричане

В текста тя споделя какъв брой доста се е трансформирал денят ѝ след появяването на бебето. Преди отделяла толкоз доста време за външния си тип, а в този момент просто облича първите облекла, които види. " Преди - можех да изгледам филмче с мъжът си преди да заспя. След - Заспивам права, ходейки от единия до другия край на стаята, а когато НИ оставя в леглото, не мога да си разреша да заставам с отворени очи и секунда, че не се знае по кое време отново ще имам опция да ги затворя ".

Виж още: Николета, Нина Добрев, Емил Конрад... Кои известни българи поддържаха митингите за тъждество?

" Лягам си и съм сигурна, че има едно създание, за което съм целия свят! Гледа ме с подобен взор.. и знам, че съм обичана.. и съм сигурна, че съм значима.. и съм уверена, че съм нужна ", написа още Кристин. И макар високата цена, която в този момент заплаща, декларира, че 100 пъти би избрала да бъде майка, тъй като няма с какво да бъде съпоставено това прекарване. 

Виж още: Златото на баща: Venci Venc' с покъртителен пост, хиляди го харесаха

Кристин написа още, че съжалява всички хора, които си " плюят в пазвата " всякога, когато стане въпрос за дете.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР