Над 8 кг сух канабис и 32 стръка на индийския

...
Над 8 кг сух канабис и 32 стръка на индийския
Коментари Харесай

Задържаха мъж с над 8 килограма канабис във Видинско

Над 8 кг изсъхнал канабис и 32 стръка на индийския коноп са иззели чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОД на Министерство на вътрешните работи във Видин.

На основния път Е-79 служители на реда спрели за инспекция лек автомобил „ Фолксваген шаран “ с пловдивска регистрация, ръководен от 40-годишен от благоевградското с. Дебрен. В изискванията на необходимост криминалистите подхванали претършуване в транспортното средство и разкрили плик с 2 кг зелена суха листна маса, реагирала на канабис при полевия наркотест.

Последвало претършуване в парцел във видинското с. Гайтанци, за който имало данни, че се населява от мъжа. От там иззели още три плика с общо 6 кг изсъхнал канабис, 32 растения от същата просвета с височина от 30 до 120 см, 4.5 грама суха листна маса, 0.45 грама амфетамин под формата на таблетка, военен патрон и преса за ронене на трева.

Мъжът е притеглен в качеството на обвинен по формираното по случая досъдебно произвеждане и с разпореждане на Окръжната прокуратура във Видин е арестуван за период до 72 часа. Работата на проверяващия екип продължава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР